Türkiye'de TV'nin çok konuşulan ve izlenme rekorları kıran ateşli sahneleri.
Çok değil 10 yıl kadar önce televizyon ekranlarında bırakın yerli dizilerde öpüşme sahnesi görmeyi yabancı yapımlardaki sahneler bile altın makasla 'kesilirdi.' Ama artık üstelik de çoluk-çocuk milyonların ekran karşısında olduğu saatlerde yayınlanan dizilerdeki bu cüretkar sahneler izlenme rekorları kırıyor. Bunun son örneği de Bir Bulut Olsam dizisinde Şükran Ovalı ile Engin Akyürek'in rol aldığı cüretkar sahne.

Dizi gösterildiğinde büyük yankı yaratan sahne internette de izlenme rekorları kırdı. Buradan yola çıkarak son yılların yerli dizilerinde yer alan ve büyük gürültü koparan öpüşme sahnelerini hatırlayalım istedik.

Kurtlar Vadisi'nden bir sahne. Necati Şaşmaz'ın oynadığı Polat karakterinin rol gereği öptüğü kişi ise ünlü yıldız Sharon Stone.

Yine Kurtlar Vadisi'nden bir sahne. Şaşmaz'ın oynadığı Polat karakteri Özgü Namal'ın oynadığı Elif ile dudak dudağa.

Türkiye'de TV'nin çok konuşulan ve izlenme rekorları kıran ateşli sahneleri.
Bu sahne ise Burat Özçivit'in sevgilisi ile arasını açtı. Baba Ocağı dizisinde rol alan Özçivit rol gereği Ceren Hindistan ile öpüşünce gerçek hayattaki sevgilisi ile arası açılmıştı.

Dudaktan kalbe dizisinin sevişme sahnesi
Dizi karakterleri bir ara daha ateşli anlar da yaşamıştı.

Asi dizisinden bir sahne. Tuba Büyüküstün'ün oynadığı Asi ile Murat Yıldırım'ın oynadığı Demir'in bu sahnesi günlere konuşulmuştu.

Ozan Güven'in oynadığı Ali karakteri ile Funda Eryiğit'in canlandırdığı Seyhan karakteri bölüm finalinde böyle öpüşmüştü.
Canım Ailem dizisinde beklenmedik anda gelen bir sahne.

Pelin Karahan ve Kendirci gerçek hayatta da birlikte. Kavak yelleri sevişme sahnesi
Bihter ile Behlül'ün ateşli sahnelerinden biri daha.

Kavak Yelleri'nin iki yıldızı Pelin Karahan'ın oynadığı Aslı ile İbrahim Kendirci'nin oynadığı Deniz'in öpüşme sahnesi.
Aşkı Memnu dizisinde Beren Saat'in canlandırdığı Bihter ile Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül'ün ilk öpücüğü izlenme rekorları kırdı.

Yine Yaprak Dökümü'nden bir sahne. Deniz Çakır'ın canlandırdığı Ferhunde ile Nihat Alptuğ Altınkaya'nın oynadığı Levent'in bu sahnesi de çok konuşulmuştu.
Yine Yaprak Dökümü'nden hem TV'de hem internette izlenme rekorları kıran bir başka sahne. Bu kez Ferhunde rolündeki Deniz Çakır ile eşi Şevket'i oynayan Caner Kurtaran çok konuşulmuştu.

İşe son yılların rekor kıran öpüşme sahnelerinden biri. Yaprak Dökümü'nün Fikret'i Bennu Yıldırımlar ile eşi Tahsin'i canlandıran Ahmet Saraçoğlu'nun rol aldığı bu sahne milyonları ekrana kilitledi.
Yaprak Dökümü'nün iki karakteri Fikre ve Tahsin'in çok konuşulan bir başka sahnesi.

Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz Asmalı Konak'ın çeşitli bölümlerinde bazı sahnelerde yakınlaştı.
Bir Bulut Olsam dizisinde Şükran Ovalı ile Engin Akyürek'in rol aldığı cüretkar sahne.

BU KATEGORIDEKI BENZER YAZILAR